logo
marcov
home
about us
apply
contact
links


Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice , Marcov Safe Shipping are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastre ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: creerea unei baze de date folosita pentru o eventuala colaborare in vederea plasarii de personal navigant a bordul navelor cu pavilion Roman sau strain.
Furnizarea datelor personale este necesara pentru a putea decide angajatorul daca sunteti sau nu sunteti un posibil candidat pentru functia ceruta. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a aplica pentru postul dorit.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: Enterprise Shipping Agency - Italy.
Daca doriti sa primiti informatii despre ofertele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Marcov Safe Shipping , va rugam sa ne mentionati pe adresa de e-mail: crewing@marcov.ro
a Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la office@marcov.ro . De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra vor fi transferate in Italia, in vederea finalizarii procesului de recrutare.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informaai cat mai curand posibil.


1. Accesarea SITE-ului www.marcov.ro - implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania SC MARCOV SAFE SHIPPING SRL. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru informare si selectare personal navigant. SC MARCOV SAFE SHIPPING SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti prin vanzare, dezvaluire partiala, sau inchiriere.

2. Colectarea datelor - se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: soft profesional de urmarire a traficului, aplicatia de gestiune a newsletterului, prin salvarea in baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de catre utilizatori, prin chestionare online etc.

Utilizam adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra site-ul, a urmari interesele utilizatorilor si a aduna informatii demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop cresterea gradului de usurinta in utilizarea site-ului si publicarea unor informatii cat mai relevante pentru interesele utilizatorilor. Adresele IP nu au nici o legatura cu informatiile personale.

3. Acces restrictionat si (dez)abonare - exista zone in site care necesita inregistrare . In cazul newsletterului, fiecare editie/alerta contine si modalitatea de dezabonare; odata accesata aceasta optiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmari din partea utilizatorilor. In functie de tipul de inregistrare (creare cont site, abonare newsletter, aplicatie formular online de creditare), utilizatorului ii pot fi solicitate date precum: nume, prenume, email, adresa,  companie etc. Aceste date sunt foloste pentru identificare, validarea sau completarea contului de abonat, pentru evaluarea datelor inscrise in formularul online de creditare.

4. Link-urile - acest site contine link-uri catre alte site-uri. SC MARCOV SAFE SHIPPING SRL nu este responsabil de politica de confidentialitate practicata de acestia. Va recomandam consultarea in prealabil a termenilor legali si a celorlalte informatii referitoare la colectarea informatiilor cu caracter personal. Normele expuse in acest text se aplica doar in cazul informatiilor colectate pe acest site.

5. SC MARCOV SAFE SHIPPING SRL este inregistrata ca operator de date cu caracter personal cu numarul 27124.

Fiind de acord cu prezentul document "Politica de confidentialitate" , utilizatorii isi asuma in totalitate eventualele riscuri.

Copyright @ 2009 MSS. All Rights Reserved.